Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PentiumBoys Rinat team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Proenza rent richting de bal. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Inworp. Molina met de inworp. Salva probeert naar een medespeler te passen. Carrazana rent richting de bal. Carrazana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Uria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson speelt de bal door. Carrazana is nu in balbezit. Carrazana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jackson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ascuy komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lorenzo passt de bal in één keer door. Barreda heeft problemen om de bal te vangen. Barreda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carrazana de bal. Carrazana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Villavicencio trapt de bal weg. Guzmán kopt de bal weg. Oliver is nu in balbezit. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 48%, Rinat team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PentiumBoys - Rinat team 0:0

47e minuut.
Carrera passt de bal met de wreef. Proenza rent richting de bal. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza rent richting de bal. Proenza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Rinat team 1:0

61e minuut.
Joa passt de bal in één keer door. Daar is Panucia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreda verovert de bal door een tackle van achteren. Barreda schiet op doel. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barreda rent richting de bal. Barreda passt de bal in één keer door. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrazana onderschept slim de pass. Carrazana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Uria met een sublieme pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Noriega wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Noriega kan niet meer verder spelen. Nieves komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cruzata geeft een lange en hoge pass. Molina kopt de bal weg. Carrera is nu in balbezit. Proenza is nu in balbezit. Proenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Rinat team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 48%, Rinat team 52%.
PentiumBoys - Rinat team 2:0