Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGT FC The Chemicals FC
YT1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 18.6
formidabel Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Koçyılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arango met een harde bal richting middenveld. Tomczuk kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz passt de bal met de wreef. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Valverde is nu in balbezit. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lage heeft problemen om de bal te vangen. Cisak onderschept slim de pass. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Arango bokst de bal weg. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 1:0

30e minuut.
Maestro met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz schiet op doel. Arango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 2:0

33e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz geeft de bal voor. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 3:0

35e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Chacón is nu in balbezit. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 4:0

37e minuut.
Daar is Koçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz passt de bal in één keer door. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 5:0

39e minuut.
Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Arango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 6:0

42e minuut.
Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Aguilar kopt de bal weg. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft een lange en hoge pass. Tomczuk kopt de bal weg. Akimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Akimowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 10%, The Chemicals FC 90%.
AGT FC - The Chemicals FC 6:0

49e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maestro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz geeft een hoge lob. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 7:0

50e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Koçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Bacot rent richting de bal. Cisak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cisak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak met een snelle inworp. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Maestro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chacón de bal onder controle te krijgen. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft een hoge lob. Maestro speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 8:0

71e minuut.
Mora heeft problemen om de bal te vangen. Chacón is nu in balbezit. Busquets is nu in balbezit. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Littomericzky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iznaga met de inworp. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes geeft een lange en hoge pass. Dudzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Koçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Akimowicz rent richting de bal. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Arango bokst de bal weg.

77e minuut.
Bacot speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak met een snelle inworp. Tomczuk controleert de bal met de borst. Tomczuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Littomericzky geeft een hoge lob. Mora kopt de bal weg. Bacot probeert de bal met de borst te controleren. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 9:0

82e minuut.
Cisak rent richting de bal. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - The Chemicals FC 10:0

83e minuut.
Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 18%, The Chemicals FC 82%.
AGT FC - The Chemicals FC 10:0