Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC FC Bąrcęløną
Normal Tactiek 5-2-3-wing
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 38
poor Schieten weak
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft de bal voor. Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fiss rent richting de bal. Fiss passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Perdigón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - FC Bąrcęløną 0:1

21e minuut.
Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Fiss onderschept slim de pass. Fiss passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Perdigón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hades passt de bal met de wreef. Aparicio rent richting de bal. Aparicio speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - FC Bąrcęløną 0:2

41e minuut.
Ochoa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colomé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 59%, FC Bąrcęløną 41%.
Oggun FC - FC Bąrcęløną 0:2

46e minuut.
Hades geeft de bal voor. Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een hoge lob. Rodríguez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Fiss rent richting de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Perdigón bokst de bal weg.

65e minuut.
Trempala geeft de bal voor. Inworp. Llanes met een snelle inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft de bal voor. Rodríguez controleert de bal met de borst. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 55%, FC Bąrcęløną 45%.
Oggun FC - FC Bąrcęløną 0:2