Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser PentiumBoys
3-5-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lima is nu in balbezit. Jabłczyński onderschept slim de pass. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Stachura verovert de bal door een tackle van achteren. Stachura passt de bal in één keer door. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lima rent richting de bal. Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Thái probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajla de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - PentiumBoys 1:0

18e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - PentiumBoys 2:0

35e minuut.
Galo rent richting de bal. Oliver schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xuân Thái zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Panucia de bal. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - PentiumBoys 3:0

39e minuut.
Oliver heeft problemen om de bal te vangen. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal met de wreef. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ... Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Uria kopt de bal weg. Przymorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przymorski passt de bal in één keer door. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 34%, PentiumBoys 66%.
Enterpriser - PentiumBoys 3:0

46e minuut.
Hajla verovert de bal door een tackle van achteren. Hajla passt de bal zonder na te denken. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo geeft een lange en hoge pass. Hajla springt en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Jabłczyński speelt de bal door. Ronkowski is nu in balbezit. Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Xuân Thái is nu in balbezit. Xuân Thái haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajla heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Thái draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lima kopt de bal weg. Xuân Thái is nu in balbezit. Xuân Thái probeert naar een medespeler te passen. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śladkowski met de inworp. Xuân Thái speelt de bal door. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Thái passt de bal in één keer door. Hajla rent richting de bal. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo passt de bal met de wreef. Uria heeft problemen om de bal te vangen. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 21%, PentiumBoys 79%.
Enterpriser - PentiumBoys 3:0