Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PentiumBoys Enterpriser
Normal Tactiek 4231-full
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Gorbacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbacz speelt de bal door. Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal zonder na te denken. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Zagumny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Benazzato geeft een hoge lob. Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal in één keer door. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny schiet op doel. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Noriega rent richting de bal. Galo rent richting de bal. Galo probeert naar een medespeler te passen. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:1

25e minuut.
Stachura passt de bal met de wreef. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal zonder na te denken. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:2

27e minuut.
Lima is nu in balbezit. Galo onderschept slim de pass. Oliver is nu in balbezit. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lima is nu in balbezit. Galo onderschept slim de pass. Galo passt de bal zonder na te denken. Zagumny rent richting de bal. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Galo kopt de bal weg. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal zonder na te denken. Zagumny rent richting de bal. Zagumny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:3

39e minuut.
Uria probeert naar een medespeler te passen. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski passt de bal zonder na te denken. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo met een sublieme pass. Zagumny rent richting de bal. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Panucia probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 67%, Enterpriser 33%.
PentiumBoys - Enterpriser 0:4

46e minuut.
Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski passt de bal met de wreef. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny schiet op doel. Villavicencio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:5

50e minuut.
Galo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Przymorski de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny schiet op doel. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:6

50e minuut.
Hajla komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Soares Nascimento passt de bal in één keer door. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal in één keer door. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przymorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:7

54e minuut.
Proenza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campo speelt de bal door. Hajla is nu in balbezit. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Hajla rent richting de bal. Hajla passt de bal met de wreef. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:8

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Újfalusi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Galo rent richting de bal. Oliver begaat een overtreding. Galo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hajla springt en kopt de bal. Villavicencio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Újfalusi rent richting de bal. Újfalusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:9

69e minuut.
Ronkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Stachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Hajla rent richting de bal. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Panucia trapt de bal weg. Uria probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajla haalt uit met een fantastische trap. Villavicencio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:10

83e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Hajla is nu in balbezit. Hajla schiet op doel. Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:11

90e minuut.
Jabłczyński geeft een hoge lob. Hajla springt en kopt de bal. Panucia probeert de bal aan de voet te houden. Galo is nu in balbezit. Galo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - Enterpriser 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 74%, Enterpriser 26%.
PentiumBoys - Enterpriser 0:12