Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser The Chemicals FC
4231-full Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorbacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bacot kopt de bal weg. Daar is Stachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilar de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 1:0

18e minuut.
Zagumny rent richting de bal. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagumny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorbacz met een snel genomen vrije trap. Galo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 2:0

23e minuut.
Galo rent richting de bal. Galo draait met de bal, schiet en ... Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zagumny is nu in balbezit. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorbacz. Chacón moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chacón kan niet meer verder spelen. Gato komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Gorbacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbacz met een sublieme pass. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Galo de bal. Galo draait met de bal, schiet en ... Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gorbacz speelt de bal door. Klungelig pakt Gato de bal. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Arango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 3:0

45e minuut.
Gorbacz speelt de bal door. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal met de wreef. Zagumny rent richting de bal. Zagumny schiet op doel. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 24%, The Chemicals FC 76%.
Enterpriser - The Chemicals FC 3:0

48e minuut.
Gorbacz met een snelle inworp. Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski draait met de bal, schiet en ... Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Hajla komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Benazzato kopt de bal weg. Stachura geeft een lange en hoge pass. Hajla kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde rent richting de bal. Hajla verovert de bal door een tackle van achteren. Hajla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Újfalusi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hajla draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Arango trapt de bal weg. Klungelig pakt Galo de bal. Galo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 4:0

66e minuut.
Ronkowski geeft een hoge lob. Hajla heeft problemen om de bal te vangen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla verovert de bal door een tackle van achteren. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stachura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Újfalusi de bal. Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi verovert de bal door een tackle van achteren. Újfalusi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Busquets zijn tegenspeler op de grond. Ronkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jabłczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Újfalusi rent richting de bal. Újfalusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 5:0

79e minuut.
Jabłczyński met een sublieme pass. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galo speelt de bal door. Hajla is nu in balbezit. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arango trapt de bal weg. Jabłczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Gato de bal. Hajla rent richting de bal. Hajla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gato met een harde bal richting middenveld. Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal zonder na te denken. Hajla is nu in balbezit. Hajla schiet op doel. Arango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ronkowski met een sublieme pass. Galo rent richting de bal. Galo passt de bal met de wreef. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - The Chemicals FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 22%, The Chemicals FC 78%.
Enterpriser - The Chemicals FC 6:0