Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC Rinat team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Cáceres onderschept slim de pass. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brene de bal. Linares rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda onderschept slim de pass. Barreda passt de bal met de wreef. Carrazana heeft problemen om de bal te vangen. Carrazana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Román met de inworp. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft de bal voor. Carrazana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reboyar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cáceres. Reboyar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reboyar kan niet meer verder spelen. Ramírez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Barreda onderschept slim de pass. Barreda probeert naar een medespeler te passen. Carrazana rent richting de bal. Carrazana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Molina met een snelle inworp. Barreda rent richting de bal. Barreda geeft een lange en hoge pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel. Perdigón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Rinat team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 58%, Rinat team 42%.
Oggun FC - Rinat team 0:1

47e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arteaga zijn tegenspeler op de grond. Arteaga krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 50%, Rinat team 50%.
Oggun FC - Rinat team 0:1