Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinat team Oggun FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Matamoros geeft de bal voor. Castillo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Linares de bal onder controle te krijgen. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé geeft de bal voor. Castillo kopt de bal weg. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - Oggun FC 0:1

24e minuut.
Llanes onderschept slim de pass. Castillo is nu in balbezit. Brene is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Calzadilla probeert de bal aan de voet te houden. Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrazana draait met de bal, schiet en ... Leyva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rinat team - Oggun FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinat team 49%, Oggun FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinat team - Oggun FC 1:1

51e minuut.
Llanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé speelt de bal door. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Reboyar geeft een hoge lob. Cabrera rent richting de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinat team 42%, Oggun FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rinat team - Oggun FC 1:1