Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andarieles FC Bąrcęløną
Normal Tactiek 5-2-3-wing
31% Balbezit 69%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 51.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas geeft een hoge lob. Tejeda heeft problemen om de bal te vangen. Treves onderschept slim de pass. Treves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:1

13e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Hades geeft de bal voor. Paździoch rent richting de bal. Paździoch passt de bal in één keer door. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Huentenao is nu in balbezit. Huentenao passt de bal in één keer door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. Tejeda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:2

33e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch geeft de bal voor. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fumero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treves is nu in balbezit. Treves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ortiz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:3

43e minuut.
Treves heeft problemen om de bal te vangen. Treves passt de bal met de wreef. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves rent richting de bal. Treves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 85%, FC Bąrcęløną 15%.
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:3

46e minuut.
Hades passt de bal in één keer door. La Marca is nu in balbezit. Hades met een sublieme pass. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Tejeda de bal onder controle te krijgen. Camejo is nu in balbezit. Camejo speelt de bal door. Daar is Treves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Zapata trapt de bal weg van het doel. Huentenao kopt de bal weg. Treves rent richting de bal. Treves draait met de bal, schiet en ... Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treves is nu in balbezit. Treves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:4

53e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal met de wreef. Treves bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Camejo met een snelle inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Treves schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Treves naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Paździoch is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tejeda ... Strafschop! Tejeda krijgt een gele kaart. Paździoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejeda met een sublieme pass. Aparicio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:5

69e minuut.
Jaramillo passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huentenao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andarieles 77%, FC Bąrcęløną 23%.
Andarieles - FC Bąrcęløną 0:5