Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rinat team The Chemicals FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga passt de bal in één keer door. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iznaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Membribes geeft een hoge lob. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lage rent richting de bal. Lage haalt uit met een fantastische trap. Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Doeltrap. Cruzata trapt de bal weg. Barreda speelt de bal door. Carrazana rent richting de bal. Carrazana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - The Chemicals FC 1:0

38e minuut.
Carrazana schiet op doel. Klungelig pakt Aguilar de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda verovert de bal door een tackle van achteren. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Busquets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barreda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Busquets geeft de bal voor. Barreda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Carrazana de bal. Carrazana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - The Chemicals FC 2:0

45e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een lange en hoge pass. Daar is Lage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinat team 48%, The Chemicals FC 52%.
Rinat team - The Chemicals FC 2:0

49e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes is nu in balbezit. Membribes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - The Chemicals FC 2:1

53e minuut.
Lage met de inworp. Membribes rent richting de bal. Membribes met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Carrazana heeft problemen om de bal te vangen. Carrazana haalt uit met een fantastische trap. Arango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Chacón kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molina met een snelle inworp. Barreda controleert de bal met de borst. Barreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda geeft een hoge lob. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - The Chemicals FC 3:1

81e minuut.
Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda passt de bal in één keer door. Carrazana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrazana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rinat team - The Chemicals FC 4:1

85e minuut.
Busquets speelt de bal door. Lage is nu in balbezit. Jackson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jackson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rinat team 38%, The Chemicals FC 62%.
Rinat team - The Chemicals FC 4:1