Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser Oggun FC
DEFENSA Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 16.1
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Przymorski de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Przymorski zijn tegenspeler op de grond. Przymorski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Przymorski kopt de bal weg. Matamoros heeft problemen om de bal te vangen. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo draait met de bal, schiet en ... Calzadilla probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Galo kopt de bal weg. Montes de Oca met een sublieme pass. Klungelig pakt Matamoros de bal. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 1:0

12e minuut.
Przymorski heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski passt de bal zonder na te denken. Arteaga is nu in balbezit. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 2:0

16e minuut.
Gorbacz is nu in balbezit. Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leyva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 3:0

22e minuut.
Jabłczyński met een sublieme pass. Gorbacz rent richting de bal. Gorbacz geeft de bal voor. Galo is nu in balbezit. Galo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Matamoros is nu in balbezit. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo onderschept slim de pass. Galo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński speelt de bal door. Daar is Przymorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Thái speelt de bal door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Perdigón trapt de bal weg. Galo kopt de bal weg. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 4:0

37e minuut.
Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galo de bal. Galo speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 5:0

41e minuut.
Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Gorbacz probeert naar een medespeler te passen. Galo rent richting de bal. Galo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 27%, Oggun FC 73%.
Enterpriser - Oggun FC 5:0

49e minuut.
Gorbacz met een sublieme pass. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jabłczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Montes de Oca is nu in balbezit. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Montes de Oca passt de bal met de wreef. Gorbacz rent richting de bal. Gorbacz passt de bal in één keer door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Przymorski is nu in balbezit. Przymorski passt de bal in één keer door. Gorbacz probeert de bal met de borst te controleren. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal in één keer door. Przymorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leyva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 6:0

66e minuut.
Ronkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. Perdigón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Xuân Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz geeft een hoge lob. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Xuân Thái passt de bal met de wreef. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galo passt de bal in één keer door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Perdigón bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Jabłczyński met een snelle inworp. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz geeft een hoge lob. Galo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 7:0

75e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Gorbacz rent richting de bal. Gorbacz speelt de bal door. Przymorski is nu in balbezit. Przymorski schiet op doel. Perdigón bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galo is nu in balbezit. Galo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 8:0

77e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz geeft de bal voor. Leyva rent richting de bal. Przymorski verovert de bal door een tackle van achteren. Przymorski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Galo probeert de bal met de borst te controleren. Galo speelt de bal door. Przymorski rent richting de bal. Przymorski schiet op doel. Perdigón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - Oggun FC 9:0

88e minuut.
Montes de Oca met een sublieme pass. Klungelig pakt Xuân Thái de bal. Xuân Thái met een sublieme pass. Galo rent richting de bal. Galo haalt uit met een fantastische trap. Perdigón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 20%, Oggun FC 80%.
Enterpriser - Oggun FC 9:0