Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oggun FC Enterpriser
Normal Tactiek DEFENSA
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.9
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal met de wreef. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Enterpriser 0:1

6e minuut.
Gorbacz passt de bal met de wreef. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo rent richting de bal. Galo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Enterpriser 0:2

19e minuut.
Gorbacz passt de bal in één keer door. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński speelt de bal door. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Perdigón trapt de bal weg. Gorbacz kopt de bal weg. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Hajla is nu in balbezit. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Xuân Thái rent richting de bal. Gorbacz rent richting de bal. Gorbacz passt de bal met de wreef. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gorbacz met een sublieme pass. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński geeft de bal voor. Galo is nu in balbezit. Galo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 74%, Enterpriser 26%.
Oggun FC - Enterpriser 0:2

47e minuut.
Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorbacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galo is nu in balbezit. Galo draait met de bal, schiet en ... Paal! Perdigón bokst de bal weg.

54e minuut.
Gorbacz speelt de bal door. Galo rent richting de bal. Montes de Oca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montes de Oca krijgt een gele kaart. Galo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xuân Thái zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Hajla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Enterpriser 0:3

61e minuut.
Gorbacz speelt de bal door. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla passt de bal in één keer door. Galo rent richting de bal. Galo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński speelt de bal door. Galo is nu in balbezit. Hajla is nu in balbezit. Hajla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gorbacz kopt de bal weg. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jabłczyński krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Xuân Thái speelt de bal door. Gorbacz geeft de bal voor. Galo probeert de bal aan de voet te houden. Hajla rent richting de bal. Hajla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros rent richting de bal. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo draait met de bal, schiet en ... Perdigón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Galo kopt de bal weg. Gorbacz is nu in balbezit. Gorbacz heeft problemen om de bal te vangen. Gorbacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Enterpriser 0:4

83e minuut.
Jabłczyński passt de bal in één keer door. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbacz passt de bal met de wreef. Hajla is nu in balbezit. Hajla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Gorbacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbacz passt de bal met de wreef. Hajla is nu in balbezit. Hajla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Galo is nu in balbezit. Hajla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajla is nu in balbezit. Hajla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oggun FC - Enterpriser 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oggun FC 72%, Enterpriser 28%.
Oggun FC - Enterpriser 0:5