Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGT FC Andarieles
YT1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
13% Spel op eigen helft 87%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 14.5
formidable Schieten hopeless
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cisak geeft een hoge lob. Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 1:0

4e minuut.
Cisak speelt de bal door. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Zapata bokst de bal weg.

6e minuut.
Ateş passt de bal zonder na te denken. Peña met een sublieme pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz onderschept slim de pass. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel. Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

8e minuut.
Jevanský heeft problemen om de bal te vangen. Jevanský geeft een lange en hoge pass. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 2:0

10e minuut.
Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Arévalo de bal. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zapata trapt de bal weg van het doel. Maestro kopt de bal weg. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Kościuk de bal. Cisak rent richting de bal. Cisak geeft een hoge lob. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft een hoge lob. Paal!

19e minuut.
Doeltrap. Zapata met een harde bal richting middenveld. Cisak kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Tejeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisak met een snelle inworp. Koçyılmaz met een sublieme pass. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro geeft een hoge lob. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel. Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 4:0

27e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz passt de bal in één keer door. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel. Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tejeda geeft een lange en hoge pass. Cisak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz draait met de bal, schiet en ... Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 5:0

30e minuut.
Camejo met de inworp. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass. Akimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tejeda is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Peña passt de bal met de wreef. Cisak is nu in balbezit. Cisak passt de bal in één keer door. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Camejo passt de bal in één keer door. Cisak rent richting de bal. Cisak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Akimowicz de bal onder controle te krijgen. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 6:0

37e minuut.
Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak onderschept slim de pass. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koçyılmaz passt de bal met de wreef. Maestro is nu in balbezit. Maestro met een sublieme pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 7:0

44e minuut.
Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz met een sublieme pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maestro zal de hoekschop nemen. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 14%, Andarieles 86%.
AGT FC - Andarieles 8:0

46e minuut.
Hernández komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Fumero speelt de bal door. Akimowicz met een sublieme pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel. Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maestro zal de hoekschop nemen. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Tejeda controleert de bal met de borst. Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ateş geeft een hoge lob. Maestro kopt de bal weg. Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 9:0

61e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Akimowicz de bal. Akimowicz met een sublieme pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz passt de bal met de wreef. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 10:0

67e minuut.
Littomericzky geeft een hoge lob. Fumero kopt de bal weg. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 11:0

71e minuut.
Ateş geeft een hoge lob. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 12:0

76e minuut.
Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Cisak is nu in balbezit. Cisak geeft een hoge lob. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Camejo kopt de bal weg. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz passt de bal in één keer door. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 13:0

82e minuut.
Akimowicz geeft de bal voor. Zapata speelt de bal door. Hernández kopt de bal weg. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro draait met de bal, schiet en ... Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Tejeda de bal. Akimowicz is nu in balbezit. Akimowicz passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGT FC - Andarieles 14:0

87e minuut.
Akimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimowicz schiet op doel. Koçyılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Maestro is nu in balbezit. Maestro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGT FC 12%, Andarieles 88%.
AGT FC - Andarieles 14:0