Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PentiumBoys FC Bąrcęløną
Normal Tactiek 5-2-3-wing
34% Balbezit 66%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten average
poor Passen formidable
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal met de wreef. Paździoch met een sublieme pass. Klungelig pakt Treves de bal. Treves haalt uit met een fantastische trap. Paal! Villavicencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:1

17e minuut.
Villavicencio trapt de bal weg. Casañas rent richting de bal. Casañas geeft de bal voor. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel. Villavicencio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:2

21e minuut.
Paździoch kopt de bal weg. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrera rent richting de bal. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:3

26e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal met de wreef. Treves rent richting de bal. Treves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trempala passt de bal zonder na te denken. Aparicio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Treves rent richting de bal. Treves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:4

45e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Treves is nu in balbezit. Treves draait met de bal, schiet en ... Villavicencio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 67%, FC Bąrcęløną 33%.
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:4

49e minuut.
Treves speelt de bal door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch passt de bal met de wreef. Treves is nu in balbezit. Treves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:5

52e minuut.
Treves passt de bal in één keer door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch speelt de bal door. Klungelig pakt Treves de bal. Treves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paździoch met een sublieme pass. Klungelig pakt Treves de bal. Paździoch is nu in balbezit. Treves is nu in balbezit. Treves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PentiumBoys 75%, FC Bąrcęløną 25%.
PentiumBoys - FC Bąrcęløną 0:5