Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy Sporting de La Nueve
Delanteros Tactiek 442 mia
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 42.9
outstanding Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obositu. Obositu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pizzicarola is nu in balbezit. Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chyłek kan de bal niet met de borst controleren. Dalea onderschept slim de pass. Dalea geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De Backer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pizzicarola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eto komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Duménigo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dumitraşcu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihuţ neemt de hoekschop. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. De Backer bokst de bal weg.

18e minuut.
Obositu heeft problemen om de bal te vangen. Obositu geeft een hoge lob. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Štrkalj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Sporting de La Nueve 0:1

22e minuut.
Dalea onderschept slim de pass. Dalea passt de bal in één keer door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Treder probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Dragóner geeft de bal voor. Mihuţ kopt de bal weg. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. De Backer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla passt de bal met de wreef. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. De Backer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea met een sublieme pass. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Santana springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 35%, Sporting de La Nueve 65%.
Cuban Soccer Academy - Sporting de La Nueve 0:1

54e minuut.
Dalea probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuban Soccer Academy - Sporting de La Nueve 1:1

57e minuut.
Życki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duménigo rent richting de bal. Duménigo passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... De Backer bokst de bal weg.

59e minuut.
Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Życki onderschept slim de pass. Życki probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Obositu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eto stond buitenspel. Spinosa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Darcourt speelt de bal door. Obositu is nu in balbezit. Dalea speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De Backer trapt de bal weg. Mihuţ speelt de bal door. Klungelig pakt Duménigo de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - Sporting de La Nueve 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 25%, Sporting de La Nueve 75%.
Cuban Soccer Academy - Sporting de La Nueve 2:1