Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Holguin FC corinthians e famemgo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana met een snelle inworp. Salazar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hermoso speelt de bal door. Daar is Tamayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Veigas met de inworp. Bartolomé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faure. Bartolomé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Veigas met de inworp. Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar begaat een overtreding. Salazar krijgt een gele kaart. Guedes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guedes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borrero kopt de bal weg. Veigas geeft een hoge lob. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torres met een sublieme pass. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een hoge lob. Tamayo is nu in balbezit. Tamayo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - corinthians e famemgo 1:0

40e minuut.
Feliú geeft een hoge lob. Inworp. Faure met de inworp. Santana rent richting de bal. Santana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tejerina speelt de bal door. Santana kopt de bal weg. Salazar probeert de bal aan de voet te houden. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 36%, corinthians e famemgo 64%.
Real Holguin FC - corinthians e famemgo 1:0

47e minuut.
Hermoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfonso komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Veigas rent richting de bal. Acevedo rent richting de bal. Veigas verovert de bal door een tackle van achteren. Veigas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bartolomé is nu in balbezit. Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Clemente met een sublieme pass. Arango speelt de bal door. Klungelig pakt Clemente de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Faure probeert naar een medespeler te passen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar is nu in balbezit. Tamayo rent richting de bal. Tamayo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Faure geeft een lange en hoge pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez begaat een overtreding. Santana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Santana kan niet meer verder spelen. Ordoñez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 58%, corinthians e famemgo 42%.
Real Holguin FC - corinthians e famemgo 1:0