Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habana FC Cuban Soccer Academy
Normal Tactiek Delanteros
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Tejerina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biçici met de inworp. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt met een snelle inworp. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dalea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:1

4e minuut.
Drigs rent richting de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea is nu in balbezit. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alejo kopt de bal weg. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:2

8e minuut.
Hohl speelt de bal door. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tussen speelt de bal door. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici speelt de bal door. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:3

14e minuut.
Biçici passt de bal zonder na te denken. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:4

16e minuut.
Mihuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:5

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt met een snelle inworp. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft een hoge lob. Dalea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Biçici passt de bal zonder na te denken. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo onderschept slim de pass. Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mihuţ passt de bal in één keer door. Alejo rent richting de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Alejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puñales komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dalea met een sublieme pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Tussen kopt de bal weg. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:6

33e minuut.
Drigs met een sublieme pass. Klungelig pakt Tascón de bal. Biçici rent richting de bal. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Darcourt met een snelle inworp. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tussen speelt de bal door. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 84%, Cuban Soccer Academy 16%.
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:7

47e minuut.
Spinosa geeft de bal voor. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biçici geeft de bal voor. Dalea maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles bokst de bal weg.

51e minuut.
Biçici onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biçici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:8

53e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Nápoles bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Bobadilla de bal onder controle te krijgen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:9

57e minuut.
Tussen rent richting de bal. Tussen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Drigs de bal onder controle te krijgen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nápoles met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt met een snelle inworp. Mihuţ geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hermosillo geeft de bal voor. Dalea probeert de bal aan de voet te houden. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen geeft een lange en hoge pass. Dalea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arango geeft een hoge lob. Toscano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biçici zal de hoekschop nemen. Bobadilla kopt de bal weg. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:10

71e minuut.
Tussen geeft een hoge lob. Wong kopt de bal weg. Rangel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Biçici met de inworp. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Arango rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcourt. Darcourt krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mihuţ met een sublieme pass. Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen passt de bal met de wreef. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nápoles trapt de bal weg van het doel. Mihuţ kopt de bal weg. Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen geeft de bal voor. Bobadilla kopt de bal weg. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 77%, Cuban Soccer Academy 23%.
Habana FC - Cuban Soccer Academy 0:11