Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians e famemgo Mystery
Normal Tactiek 5-2-2-1
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 27.2
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Tascón kan de bal niet met de borst controleren. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Guedes de bal. Mannori onderschept slim de pass. Mannori probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Mystery 0:1

12e minuut.
Bozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslanoğlu passt de bal met de wreef. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Bajić is nu in balbezit. Guedes is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Mystery 0:2

21e minuut.
Arango rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Mannori is nu in balbezit. Mannori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bozzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Generati is nu in balbezit. Generati geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Mannori geeft een lange en hoge pass. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Mystery 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 79%, Mystery 21%.
corinthians e famemgo - Mystery 0:3

49e minuut.
Berteloot passt de bal met de wreef. Bozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzo probeert naar een medespeler te passen. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu onderschept slim de pass. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mannori heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Guedes is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 71%, Mystery 29%.
corinthians e famemgo - Mystery 0:3