Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Holguin FC Cuban Soccer Academy
Normal Tactiek Delanteros
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalea de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:1

4e minuut.
Mihuţ probeert de bal met de borst te controleren. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel. Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:2

9e minuut.
Hermoso is nu in balbezit. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Collazo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Collazo speelt de bal door. Ordoñez kopt de bal weg. Biçici is nu in balbezit. Biçici haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:3

14e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:4

19e minuut.
Tussen onderschept slim de pass. Tussen met een sublieme pass. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Iser probeert naar een medespeler te passen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana geeft een lange en hoge pass. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:5

25e minuut.
Monzón controleert de bal met de borst. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Spinosa rent richting de bal. Spinosa geeft de bal voor. Mihuţ kopt de bal weg. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Darcourt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dalea de bal. Estrada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dalea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobadilla neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:6

35e minuut.
Hermoso is nu in balbezit. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:7

37e minuut.
Mihuţ passt de bal in één keer door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:8

40e minuut.
Biçici probeert naar een medespeler te passen. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:9

41e minuut.
Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar begaat een overtreding. Salazar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 85%, Cuban Soccer Academy 15%.
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:9

46e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Mihuţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darcourt wilt de vrije trap nemen. Dalea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:10

48e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:11

49e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Darcourt geeft de bal voor. Dalea kopt de bal weg. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Spinosa heeft problemen om de bal te vangen. Spinosa geeft een hoge lob. Borrero probeert de bal met de borst te controleren. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:12

52e minuut.
Tamayo heeft problemen om de bal te vangen. Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:13

54e minuut.
Collazo trapt de bal weg. Darcourt kan de bal niet met de borst controleren. Darcourt met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Biçici rent richting de bal. Ordoñez begaat een overtreding. Biçici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tussen wilt de vrije trap nemen. Bobadilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:14

60e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinosa onderschept slim de pass. Spinosa geeft een lange en hoge pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biçici geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:15

63e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:16

64e minuut.
Biçici passt de bal in één keer door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea passt de bal met de wreef. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Borrero de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Collazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:17

66e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Estrada de bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Darcourt geeft een lange en hoge pass. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Estrada zijn tegenspeler op de grond. Estrada krijgt een gele kaart. Bobadilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihuţ komt bij de bal en schiet. Collazo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:18

74e minuut.
Tussen speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihuţ de bal. Mihuţ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Spinosa geeft een hoge lob. Mihuţ kan de bal niet met de borst controleren. Mihuţ met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:19

82e minuut.
Dalea probeert de bal aan de voet te houden. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Holguin FC 86%, Cuban Soccer Academy 14%.
Real Holguin FC - Cuban Soccer Academy 0:20