Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians e famemgo Sporting de La Nueve
Normal Tactiek 442 mia
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 36.3
average Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Pizzicarola rent richting de bal. Pizzicarola passt de bal in één keer door. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean schiet op doel. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:1

6e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez met een sublieme pass. Klungelig pakt Feliú de bal. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft een lange en hoge pass. Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pizzicarola kopt de bal weg. Tucki heeft problemen om de bal te vangen. Tucki passt de bal in één keer door. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Obositu geeft een lange en hoge pass. Ciucean kopt de bal weg. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:2

27e minuut.
Feliú met een harde bal richting middenveld. Veigas kopt de bal weg. Daar is Guedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Eto probeert naar een medespeler te passen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 67%, Sporting de La Nueve 33%.
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:3

48e minuut.
Guedes kan de bal niet met de borst controleren. Tucki met een sublieme pass. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel. Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pizzicarola neemt de hoekschop. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:4

50e minuut.
Veigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eto rent richting de bal. Eto geeft de bal voor. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Eto kopt de bal weg. Tucki heeft problemen om de bal te vangen. Tucki passt de bal met de wreef. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Eto onderschept slim de pass. Eto speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal in één keer door. Obositu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki schiet op doel. Marante probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pizzicarola zal de hoekschop nemen. Ciucean maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:5

75e minuut.
Pizzicarola is nu in balbezit. Pizzicarola geeft de bal voor. Daar is Marante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Eto geeft een lange en hoge pass. Tucki kopt de bal weg. Ciucean rent richting de bal. Ciucean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:6

88e minuut.
Pizzicarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzicarola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chávez de bal. Ciucean rent richting de bal. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians e famemgo 68%, Sporting de La Nueve 32%.
corinthians e famemgo - Sporting de La Nueve 0:6