Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuban Soccer Academy corinthians e famemgo
Delanteros Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 17.1
formidable Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Guedes rent richting de bal. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biçici zal de hoekschop nemen. Guedes controleert de bal met de borst. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Tejerina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Tejerina met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt geeft de bal voor. Biçici rent richting de bal. Biçici passt de bal zonder na te denken. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Trillo geeft een hoge lob. Feliú probeert de bal met de borst te controleren. Bobadilla is nu in balbezit. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ schiet op doel. Bobadilla probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 2:0

16e minuut.
Spinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Spinosa met een sublieme pass. Darcourt speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 3:0

20e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Biçici is nu in balbezit. Biçici geeft een hoge lob. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Marante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biçici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Bobadilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Biçici is nu in balbezit. Biçici geeft de bal voor. Daar is Guedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Feliú is nu in balbezit. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 4:0

27e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Chávez kopt de bal weg. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 5:0

29e minuut.
Díaz rent richting de bal. Hohl onderschept slim de pass. Darcourt speelt de bal door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arango onderschept slim de pass. Inworp. Biçici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt passt de bal in één keer door. Dalea is nu in balbezit. Dalea passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 6:0

40e minuut.
Clemente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal in één keer door. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 7:0

43e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Trillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Arango de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 25%, corinthians e famemgo 75%.
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 7:0

47e minuut.
Arango is nu in balbezit. Biçici verovert de bal door een tackle van achteren. Biçici speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Veigas is nu in balbezit. Veigas passt de bal zonder na te denken. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Feliú probeert de bal aan de voet te houden. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Tejerina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 8:0

51e minuut.
Darcourt met een sublieme pass. Biçici heeft problemen om de bal te vangen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 9:0

52e minuut.
Guedes heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla is nu in balbezit. Dalea is nu in balbezit. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 10:0

54e minuut.
Trillo geeft een lange en hoge pass. Biçici is nu in balbezit. Biçici geeft een lange en hoge pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 11:0

57e minuut.
Tussen is nu in balbezit. Tussen geeft een hoge lob. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici haalt uit met een fantastische trap. Dalea probeert de bal aan de voet te houden. Tejerina bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Darcourt met een snelle inworp. Mihuţ geeft de bal voor. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 12:0

66e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohl geeft de bal voor. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Tejerina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Feliú geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcourt met de inworp. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 13:0

70e minuut.
Guedes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... Feliú probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darcourt zal de hoekschop nemen. Dalea kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 14:0

73e minuut.
Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Bobadilla kan de bal niet met de borst controleren. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Trillo met de inworp. Mihuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalea de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 15:0

76e minuut.
Darcourt met de inworp. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Biçici de bal. Biçici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Feliú trapt de bal weg. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt geeft de bal voor. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Tejerina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Biçici met een sublieme pass. Dalea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tejerina trapt de bal weg van het doel. Darcourt rent richting de bal. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Tussen geeft een hoge lob. Bobadilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tussen kopt de bal weg. Bobadilla is nu in balbezit. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Tejerina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 16:0

86e minuut.
Bartolomé kan de bal niet met de borst controleren. Darcourt is nu in balbezit. Mihuţ met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft de bal voor. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuban Soccer Academy 12%, corinthians e famemgo 88%.
Cuban Soccer Academy - corinthians e famemgo 17:0