Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chassis graff
fredy Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nodarse geeft een hoge lob. Castellanos probeert de bal aan de voet te houden. Burke rent richting de bal. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal speelt de bal door. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Abad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - graff 0:1

20e minuut.
Sosa geeft een lange en hoge pass. Jackson kopt de bal weg. Klungelig pakt Chacón de bal. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chacón geeft een hoge lob. Inworp. Sosa met de inworp. Carvajal rent richting de bal. Carvajal geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chassis - graff 1:1

43e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Matamoros rent richting de bal. Caballero onderschept slim de pass. Caballero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 56%, graff 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chassis - graff 1:1

52e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Abad is nu in balbezit. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chassis - graff 1:2

69e minuut.
Caballero rent richting de bal. Matamoros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamoros speelt de bal door. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mirabal probeert naar een medespeler te passen. Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal zonder na te denken. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chassis 61%, graff 39%.
Chassis - graff 1:2