Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seirin MALCRIADO
532 Tactiek Maltrato 2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.6 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Jasionowski met een sublieme pass. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prevost is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kouloukidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolovan komt bij de bal en schiet. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lecuona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroni met een snelle inworp. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Khostikyan kopt de bal weg. Baroni met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzymkowski de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:1

11e minuut.
Lecuona geeft een hoge lob. Inworp. Baroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Kouloukidis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:2

13e minuut.
Lecuona passt de bal met de wreef. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal in één keer door. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:3

14e minuut.
Melekyüz speelt de bal door. Baroni speelt de bal door. Grzymkowski is nu in balbezit. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis met een sublieme pass. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:4

19e minuut.
Beliczky rent richting de bal. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Baroni is nu in balbezit. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Faure is nu in balbezit. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Baroni speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel. Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:5

25e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek speelt de bal door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Baroni met een snelle inworp. Jasionowski rent richting de bal. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal met de wreef. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ... Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:6

30e minuut.
Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Beliczky passt de bal zonder na te denken. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni speelt de bal door. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grzymkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Kouloukidis passt de bal zonder na te denken. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Peña trapt de bal weg van het doel. Buzić kopt de bal weg. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:7

42e minuut.
Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis passt de bal in één keer door. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Martí probeert naar een medespeler te passen. Bolovan kopt de bal weg. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski geeft een hoge lob. Kouloukidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 82%, MALCRIADO 18%.
seirin - MALCRIADO 0:8

46e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis speelt de bal door. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Buzić rent richting de bal. Buzić probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Doeltrap. Martí trapt de bal weg. Baroni met een sublieme pass. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Baroni speelt de bal door. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Khostikyan probeert de bal aan de voet te houden. Montano rent richting de bal. Bolovan begaat een overtreding. Bolovan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski speelt de bal door. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:9

60e minuut.
Buzić rent richting de bal. Buzić passt de bal zonder na te denken. Grzymkowski rent richting de bal. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ... Martí bokst de bal weg. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan passt de bal met de wreef. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:10

72e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Melekyüz geeft de bal voor. Peña kopt de bal weg. Baroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baroni speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baroni is nu in balbezit. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Lecuona heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:11

80e minuut.
Baroni probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis geeft een hoge lob. Ćwiek kopt de bal weg. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Melekyüz geeft een hoge lob. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski met een sublieme pass. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Baroni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - MALCRIADO 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 86%, MALCRIADO 14%.
seirin - MALCRIADO 0:12