Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALCRIADO seirin
Def1 Tactiek 532
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 20
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Milián rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 1:0

3e minuut.
Corvers passt de bal zonder na te denken. Szumek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Peña ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peña naar de kleedkamers voor een vroege douche. Szumek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiúza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 2:0

3e minuut.
Faure probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capote de bal. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 3:0

6e minuut.
Fiúza rent richting de bal. Fiúza probeert naar een medespeler te passen. Odebrecht is nu in balbezit. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Klungelig pakt Bahr de bal. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft een hoge lob. Szumek heeft problemen om de bal te vangen. Szumek schiet op doel. Martí bokst de bal weg.

9e minuut.
Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi passt de bal in één keer door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 4:0

11e minuut.
Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht passt de bal in één keer door. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 5:0

12e minuut.
Hetényi met een snelle inworp. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Martí met een harde bal richting middenveld. Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Lecuona de bal. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Martí trapt de bal weg van het doel. Fiúza kopt de bal weg. Odebrecht speelt de bal door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 6:0

15e minuut.
Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lecuona is nu in balbezit. Martí probeert naar een medespeler te passen. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 7:0

17e minuut.
Zolper bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap. Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szumek probeert de bal met de borst te controleren. Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayas passt de bal in één keer door. Odebrecht is nu in balbezit. Odebrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 8:0

19e minuut.
Montano rent richting de bal. Montano passt de bal met de wreef. Prevost is nu in balbezit. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. De bal raakt de paal. Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Odebrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Odebrecht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lecuona trapt de bal weg. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi passt de bal met de wreef. Odebrecht heeft problemen om de bal te vangen. Odebrecht schiet op doel. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap. Paal! Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft een hoge lob. Milián bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martí trapt de bal weg. Fiúza kopt de bal weg. Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Odebrecht rent richting de bal. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 9:0

29e minuut.
Zayas is nu in balbezit. Zayas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hetényi met een snelle inworp. Odebrecht geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martí trapt de bal weg van het doel. Grzymkowski kopt de bal weg. Daar is Odebrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Prevost de bal. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 10:0

31e minuut.
Szumek passt de bal in één keer door. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Odebrecht is nu in balbezit. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lecuona geeft een hoge lob. Inworp. Bolovan met de inworp. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szumek verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek geeft een hoge lob. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Szumek rent richting de bal. Szumek passt de bal in één keer door. Odebrecht heeft problemen om de bal te vangen. Odebrecht draait met de bal, schiet en ... Martí probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zayas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hetényi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szumek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 11:0

39e minuut.
Zolper kan de bal niet met de borst controleren. Zolper geeft een hoge lob. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 12:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hetényi met de inworp. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 13:0

43e minuut.
Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 14:0

45e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odebrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Odebrecht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doroftei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 14%, seirin 86%.
MALCRIADO - seirin 14:0

48e minuut.
Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Prevost rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Ćwiek komt het veld opgelopen. Jasionowski komt het veld opgelopen. Corvers met de inworp. Doroftei geeft een hoge lob. Jasionowski is nu in balbezit. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hetényi met een sublieme pass. Jasionowski is nu in balbezit. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 15:0

53e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetényi rent richting de bal. Hetényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 16:0

57e minuut.
Beliczky passt de bal in één keer door. Grzymkowski controleert de bal met de borst. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 17:0

58e minuut.
Ćwiek is nu in balbezit. Capote begaat een overtreding. Ćwiek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melekyüz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jasionowski kopt de bal weg. Ćwiek heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martí trapt de bal weg. Hetényi kopt de bal weg. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 18:0

62e minuut.
Zayas is nu in balbezit. Zayas geeft een lange en hoge pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 19:0

64e minuut.
Grzymkowski speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ćwiek de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski rent richting de bal. Ćwiek rent richting de bal. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grzymkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Saavedra de bal. Grzymkowski met een sublieme pass. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Fiúza de bal onder controle te krijgen. Zolper rent richting de bal. Zolper geeft een hoge lob. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel. Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zayas heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 20:0

71e minuut.
Hetényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faure. Grzymkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiúza wilt de vrije trap nemen. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grzymkowski passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski passt de bal met de wreef. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 21:0

77e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 22:0

79e minuut.
Milián is nu in balbezit. Milián geeft de bal voor. Beliczky kopt de bal weg. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Hetényi speelt de bal door. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 23:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corvers met de inworp. Doroftei geeft een hoge lob. Ćwiek heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek schiet op doel. Martí bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - seirin 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 14%, seirin 86%.
MALCRIADO - seirin 24:0