Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW Barbosa FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño rent richting de bal. Pequeño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendive geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Macías passt de bal zonder na te denken. Prado rent richting de bal. Prado geeft een hoge lob. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 49%, Barbosa FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Barbosa FC 0:0

59e minuut.
Robles speelt de bal door. Dupotey rent richting de bal. Mendive is nu in balbezit. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Barbosa FC 0:1

74e minuut.
Macías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñalvert maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peñalvert naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Ordoñez passt de bal met de wreef. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Cid probeert naar een medespeler te passen. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías onderschept slim de pass. Macías probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel. Cuellar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Barbosa FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 60%, Barbosa FC 40%.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Barbosa FC 0:2