Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_Cuba MALCRIADO
eq10up Tactiek Def1
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Ryszka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszka geeft een hoge lob. Paredes kopt de bal weg. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tonarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kouloukidis geeft de bal voor. Szumek kopt de bal weg. Grzymkowski controleert de bal met de borst. Grzymkowski schiet op doel. Cseke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 0:1

8e minuut.
Audytor probeert naar een medespeler te passen. Piegzik is nu in balbezit. Khostikyan begaat een overtreding. Khostikyan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Beliczky speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouloukidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolovan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buitenspel voor Paredes. Goede buitenspelval van de verdediging. Fiúza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 0:2

28e minuut.
Doroftei met een sublieme pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Audytor. Audytor krijgt een gele kaart. Grzymkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korytek heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Cseke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 0:3

30e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tonarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 1:3

33e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski is nu in balbezit. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ryszka geeft een lange en hoge pass. Khostikyan geeft een hoge lob. Szumek kan de bal niet met de borst controleren. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Cseke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 1:4

38e minuut.
Fiúza passt de bal in één keer door. Grzymkowski speelt de bal door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bystranowski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Khostikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doroftei geeft de bal voor. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Buitenspel voor Kasperkiewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Kouloukidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szumek kopt de bal weg. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Audytor kopt de bal weg. Fiúza met een sublieme pass. Daar is Korytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 68%, MALCRIADO 32%.
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 1:4

51e minuut.
Kouloukidis met een snelle inworp. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal in één keer door. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Szumek geeft een lange en hoge pass. Korytek heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Cseke bokst de bal weg. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. Cseke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Doroftei geeft de bal voor. Korytek kan de bal niet met de borst controleren. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kasperkiewicz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Tonarelli bokst de bal weg.

61e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Szumek rent richting de bal. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek onderschept slim de pass. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan met een snelle inworp. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetényi rent richting de bal. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Klungelig pakt Hetényi de bal. De Simpelaere rent richting de bal. Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Korytek onderschept slim de pass. Korytek speelt de bal door. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Khostikyan met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft de bal voor. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel. Cseke bokst de bal weg.

78e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Doroftei probeert de bal aan de voet te houden. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cseke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Cseke speelt de bal door. Bolovan kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 71%, MALCRIADO 29%.
Arsenal_Cuba - MALCRIADO 2:4