Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seirin Maquinaria
532 Tactiek lazaro
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.8 gemiddelde waardering 48.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Capote passt de bal zonder na te denken. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço verovert de bal door een tackle van achteren. Caroço schiet op doel. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:1

3e minuut.
Peña geeft de bal voor. Bello Rebolo kopt de bal weg. Milián is nu in balbezit. Carbonari onderschept slim de pass. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Soulié geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lecuona de bal. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:2

6e minuut.
Faure rent richting de bal. Carbonari onderschept slim de pass. Prevost rent richting de bal. Carbonari verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Svolkenius heeft problemen om de bal te vangen. Svolkenius geeft een lange en hoge pass. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:3

11e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Milián is nu in balbezit. Milián passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caroço de bal. Caroço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caroço is nu in balbezit. Zayas probeert naar een medespeler te passen. Caroço rent richting de bal. Caroço draait met de bal, schiet en ... Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lecuona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:4

24e minuut.
Pitanga geeft een hoge lob. Caroço kopt de bal weg. Prevost heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:5

26e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:6

31e minuut.
Svolkenius geeft de bal voor. Caroço kopt de bal weg. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari schiet op doel. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:7

35e minuut.
Waleczek geeft een hoge lob. Caroço kopt de bal weg. Carbonari heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari draait met de bal, schiet en ... Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:8

41e minuut.
Carbonari passt de bal met de wreef. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal zonder na te denken. Caroço is nu in balbezit. Caroço draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martí probeert naar een medespeler te passen. Pitanga kopt de bal weg. Caroço is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:9

45e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft de bal voor. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 73%, Maquinaria 27%.
seirin - Maquinaria 0:10

47e minuut.
Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek speelt de bal door. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:11

54e minuut.
Svolkenius is nu in balbezit. Svolkenius passt de bal zonder na te denken. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari draait met de bal, schiet en ... Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:12

59e minuut.
Svolkenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius speelt de bal door. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga geeft de bal voor. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:13

63e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek geeft de bal voor. Caroço kopt de bal weg. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari draait met de bal, schiet en ... Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:14

67e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft de bal voor. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Caroço rent richting de bal. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:15

80e minuut.
Bin met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga met een sublieme pass. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:16

85e minuut.
Pitanga met een sublieme pass. Caroço is nu in balbezit. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Caroço rent richting de bal. Caroço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Maquinaria 0:17

88e minuut.
Pitanga geeft een hoge lob. Carbonari kan de bal niet met de borst controleren. Lecuona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari onderschept slim de pass. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Svolkenius speelt de bal door. Pitanga probeert de bal met de borst te controleren. Pitanga met een sublieme pass. Klungelig pakt Carbonari de bal. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 79%, Maquinaria 21%.
seirin - Maquinaria 0:17