Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Piloto Barbosa FC
new Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Alarcón met een snelle inworp. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een lange en hoge pass. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ordoñez met een sublieme pass. Inworp. Chávez met de inworp. García rent richting de bal. García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Peláez met een snelle inworp. Mendive probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles probeert naar een medespeler te passen. Mendive rent richting de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 65%, Barbosa FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Piloto - Barbosa FC 0:0

46e minuut.
Mendive met een sublieme pass. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey passt de bal zonder na te denken. Peláez is nu in balbezit. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Torriente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Daar is Mendive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendive geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft de bal voor. Dupotey rent richting de bal. Mendive is nu in balbezit. Mendive draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito begaat een overtreding. Ordoñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft de bal voor. Mendive rent richting de bal. Mendive schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo is nu in balbezit. Macías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 61%, Barbosa FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Piloto - Barbosa FC 0:0