Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW Aldana
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vinent de bal. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Nápoles draait met de bal, schiet en ... Bernal kopt de bal weg. Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Nápoles rent richting de bal. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. Cuellar bokst de bal weg.

19e minuut.
Fumero kopt de bal weg. Klungelig pakt Guevara de bal. Peñalvert probeert naar een medespeler te passen. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Valverde de bal onder controle te krijgen. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vinent speelt de bal door. Nápoles rent richting de bal. Labañino maakt een afschuwelijke overtreding. Labañino krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent verovert de bal door een tackle van achteren. Vinent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Portal rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Peñalvert speelt de bal door. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 56%, Aldana 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Aldana 0:0

62e minuut.
Portal kopt de bal weg. Daar is Vinent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinent passt de bal zonder na te denken. Nápoles rent richting de bal. Nápoles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Peñalvert speelt de bal door. Pequeño rent richting de bal. Valverde begaat een overtreding. Valverde krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles met een sublieme pass. Vinent is nu in balbezit. Vinent haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 57%, Aldana 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - Aldana 0:0