Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana Maquinaria
Normal Tactiek lazaro
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Carrasco trapt de bal weg van het doel. Vinent kan de bal niet met de borst controleren. Svolkenius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parca de bal. Parca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ortega rent richting de bal. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek geeft een hoge lob. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:1

8e minuut.
Waleczek passt de bal met de wreef. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga passt de bal zonder na te denken. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Parca rent richting de bal. Parca passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:2

15e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal in één keer door. Parca rent richting de bal. Parca haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:3

18e minuut.
Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca geeft de bal voor. Klungelig pakt Lage de bal. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga met een sublieme pass. Parca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:4

24e minuut.
Pitanga passt de bal zonder na te denken. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca passt de bal in één keer door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Triana kopt de bal weg. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga speelt de bal door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Kobeszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobeszko geeft de bal voor. Guevara is nu in balbezit. Parca rent richting de bal. Parca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Portal rent richting de bal. Svolkenius onderschept slim de pass. Svolkenius geeft de bal voor. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Parca is nu in balbezit. Parca speelt de bal door. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:5

44e minuut.
Svolkenius geeft de bal voor. Vaccarezza kopt de bal weg. Parca is nu in balbezit. Parca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 75%, Maquinaria 25%.
Aldana - Maquinaria 0:6

47e minuut.
Waleczek geeft een lange en hoge pass. Pitanga speelt de bal door. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:7

50e minuut.
Svolkenius verovert de bal door een tackle van achteren. Svolkenius geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vaccarezza de bal. Vaccarezza schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:8

52e minuut.
Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Parca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:9

55e minuut.
Triana is nu in balbezit. Bin onderschept slim de pass. Bin passt de bal in één keer door. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Pitanga passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza heeft problemen om de bal te vangen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:10

67e minuut.
Vaccarezza kopt de bal weg. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:11

68e minuut.
Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca speelt de bal door. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:12

71e minuut.
Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:13

77e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Svolkenius is nu in balbezit. Svolkenius geeft een hoge lob. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ... Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:14

85e minuut.
Bin speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek geeft een hoge lob. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg. Klungelig pakt Tabares de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:15

89e minuut.
Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga speelt de bal door. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Maquinaria 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 81%, Maquinaria 19%.
Aldana - Maquinaria 0:16