Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquinaria Aldana
lazaro Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 18.2
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Kobeszko met een sublieme pass. Caroço rent richting de bal. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 1:0

3e minuut.
Triana geeft de bal voor. Carbonari kan de bal niet met de borst controleren. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari onderschept slim de pass. Carbonari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 2:0

7e minuut.
Soulié is nu in balbezit. Soulié geeft de bal voor. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nápoles kopt de bal weg. Daar is Bello Rebolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svolkenius geeft een hoge lob. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 3:0

17e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga passt de bal in één keer door. Carbonari heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nápoles is nu in balbezit. Svolkenius onderschept slim de pass. Svolkenius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caroço de bal. Caroço schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Caroço rent richting de bal. Caroço geeft een hoge lob. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonari rent richting de bal. Carbonari draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 4:0

27e minuut.
Valverde probeert de bal met de borst te controleren. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari passt de bal zonder na te denken. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 5:0

29e minuut.
Carbonari rent richting de bal. Carbonari probeert naar een medespeler te passen. Caroço is nu in balbezit. Caroço schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carbonari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ortega rent richting de bal. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek met een sublieme pass. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Portal heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari geeft de bal voor. Caroço springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 7:0

38e minuut.
Tido rent richting de bal. Tido geeft de bal voor. Svolkenius geeft de bal voor. Caroço is nu in balbezit. Caroço schiet op doel. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasco met een sublieme pass. Daar is Nápoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek met een sublieme pass. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 25%, Aldana 75%.
Maquinaria - Aldana 8:0

51e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 9:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobeszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga geeft de bal voor. Caroço maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pitanga onderschept slim de pass. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Carbonari rent richting de bal. Carbonari schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 10:0

60e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal in één keer door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço verovert de bal door een tackle van achteren. Caroço schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Svolkenius geeft de bal voor. Caroço rent richting de bal. Daar is Caroço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 11:0

66e minuut.
Klungelig pakt Caroço de bal. Caroço passt de bal met de wreef. Carbonari heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chávez kopt de bal weg. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caroço is nu in balbezit. Caroço schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Svolkenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius geeft een lange en hoge pass. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 12:0

68e minuut.
Caroço passt de bal in één keer door. Bin met een sublieme pass. Waleczek geeft de bal voor. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitanga kan de bal niet met de borst controleren. Ortega is nu in balbezit. Met opzet legt Pitanga zijn tegenspeler op de grond. Pitanga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nápoles met een sublieme pass. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonari verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pitanga speelt de bal door. Carbonari heeft problemen om de bal te vangen. Carbonari passt de bal in één keer door. Caroço is nu in balbezit. Caroço draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 13:0

72e minuut.
Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Vinent heeft problemen om de bal te vangen. Portal rent richting de bal. Carbonari onderschept slim de pass. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Waleczek geeft de bal voor. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari met een sublieme pass. Caroço is nu in balbezit. Caroço schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde geeft een hoge lob. Pitanga rent richting de bal. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Caroço rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 14:0

82e minuut.
Lage met de inworp. Kobeszko met een sublieme pass. Carbonari is nu in balbezit. Carbonari schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kobeszko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valverde de bal. Caroço is nu in balbezit. Caroço haalt uit met een fantastische trap. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Aldana 15:0

87e minuut.
Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carbonari de bal. Carbonari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 19%, Aldana 81%.
Maquinaria - Aldana 15:0