Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbosa FC MALCRIADO
Normal Tactiek Maltrato 2
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Jasionowski passt de bal met de wreef. Truffi is nu in balbezit. Truffi passt de bal in één keer door. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gysels passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan geeft de bal voor. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

5e minuut.
Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan met een sublieme pass. Jasionowski speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:1

7e minuut.
Ćwiek passt de bal in één keer door. Truffi rent richting de bal. Truffi passt de bal in één keer door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski rent richting de bal. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:2

15e minuut.
Khostikyan is nu in balbezit. Khostikyan geeft de bal voor. Bolovan kopt de bal weg. Truffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffi passt de bal zonder na te denken. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:3

21e minuut.
Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Paret rent richting de bal. Bolovan onderschept slim de pass. Truffi is nu in balbezit. Truffi schiet op doel. Paal! Cortina bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:4

23e minuut.
Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski speelt de bal door. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cortina met een harde bal richting middenveld. Peláez kopt de bal weg. Baroni met een sublieme pass. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías geeft een hoge lob. Gysels kopt de bal weg. Baroni geeft een hoge lob. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:5

31e minuut.
Baroni is nu in balbezit. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Khostikyan kopt de bal weg. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:6

36e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beliczky onderschept slim de pass. Beliczky met een sublieme pass. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan geeft een hoge lob. Jasionowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:7

42e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Khostikyan onderschept slim de pass. Khostikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez passt de bal met de wreef. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 82%, MALCRIADO 18%.
Barbosa FC - MALCRIADO 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Khostikyan de bal. Khostikyan speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:8

48e minuut.
Khostikyan met een sublieme pass. Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky met een sublieme pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:9

52e minuut.
Truffi probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Daar is Ćwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:10

53e minuut.
Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan geeft de bal voor. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:11

58e minuut.
Daar is Khostikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan onderschept slim de pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Bolovan kopt de bal weg. Truffi rent richting de bal. Truffi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Baroni geeft een lange en hoge pass. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel. Cortina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ordoñez passt de bal met de wreef. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:12

66e minuut.
Baroni passt de bal in één keer door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Baroni passt de bal zonder na te denken. Bolovan speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Truffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffi probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek is nu in balbezit. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:13

83e minuut.
Klungelig pakt Grzymkowski de bal. Grzymkowski probeert naar een medespeler te passen. Macías is nu in balbezit. Ćwiek onderschept slim de pass. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ćwiek is nu in balbezit. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek schiet op doel. Sobrecueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Truffi geeft een hoge lob. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:14

90e minuut.
Gysels geeft de bal voor. Truffi kopt de bal weg. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - MALCRIADO 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 83%, MALCRIADO 17%.
Barbosa FC - MALCRIADO 0:15