Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALCRIADO Barbosa FC
Def1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendive. Jasionowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Melekyüz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szumek kopt de bal weg. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Mendive rent richting de bal. Jasionowski rent richting de bal. Macías maakt een afschuwelijke overtreding. Jasionowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szumek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobrecueva rent richting de bal. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 1:0

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hetényi neemt de hoekschop. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 2:0

10e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Peláez rent richting de bal. Baroni onderschept slim de pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Duplan geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Szumek heeft problemen om de bal te vangen. Szumek schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duplan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hetényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetényi passt de bal met de wreef. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Duplan passt de bal met de wreef. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baroni speelt de bal door. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi speelt de bal door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 3:0

19e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal in één keer door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Baroni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendive. Baroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Beliczky met een snel genomen vrije trap. Grzymkowski kopt de bal weg. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 4:0

29e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasionowski passt de bal in één keer door. Szumek heeft problemen om de bal te vangen. Szumek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Grzymkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 5:0

37e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal met de wreef. Jasionowski is nu in balbezit. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grzymkowski passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski passt de bal met de wreef. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi speelt de bal door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 22%, Barbosa FC 78%.
MALCRIADO - Barbosa FC 6:0

47e minuut.
Jasionowski met een sublieme pass. Sobrecueva rent richting de bal. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski schiet op doel. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 7:0

47e minuut.
Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey passt de bal met de wreef. Macías is nu in balbezit. Szumek onderschept slim de pass. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Beliczky speelt de bal door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Szumek onderschept slim de pass. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 8:0

55e minuut.
Szumek draait met de bal, schiet en ... Guerrero geeft de bal voor. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft een hoge lob. Szumek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Szumek heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cortina trapt de bal weg van het doel. Hetényi met een sublieme pass. Duplan probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Armas met de inworp. Baroni speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 9:0

72e minuut.
Bolovan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Armas de bal onder controle te krijgen. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 10:0

73e minuut.
Bolovan passt de bal zonder na te denken. Baroni rent richting de bal. Baroni passt de bal met de wreef. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cortina met een harde bal richting middenveld. Baroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Robles de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan met een sublieme pass. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hetényi geeft een lange en hoge pass. Szumek kopt de bal weg. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 11:0

81e minuut.
Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft een hoge lob. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumek schiet op doel. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Duplan passt de bal in één keer door. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Barbosa FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 16%, Barbosa FC 84%.
MALCRIADO - Barbosa FC 12:0