Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Piloto Arsenal_Cuba
new Tactiek eq10up
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Buran geeft de bal voor. Cuervo probeert de bal met de borst te controleren. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:1

17e minuut.
Piegzik probeert naar een medespeler te passen. Torriente rent richting de bal. Buran onderschept slim de pass. Buran draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Peláez met een sublieme pass. Inworp. De Simpelaere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buran geeft de bal voor. Paredes springt en kopt de bal. Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Bobadilla de bal. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuervo de bal onder controle te krijgen. Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:2

31e minuut.
Buran verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal met de wreef. Piegzik heeft problemen om de bal te vangen. Piegzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:3

37e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Audytor geeft de bal voor. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran probeert naar een medespeler te passen. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Peláez met een snelle inworp. Buran met een sublieme pass. Cuervo is nu in balbezit. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 72%, Arsenal_Cuba 28%.
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:3

47e minuut.
Kasperkiewicz met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Torriente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes neemt de penalty, wat een uithaal! Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Madrigal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:4

56e minuut.
Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:5

64e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Buran is nu in balbezit. Buran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik speelt de bal door. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:6

73e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Ryszka geeft een lange en hoge pass. Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:7

82e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Buran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buran is nu in balbezit. Buran passt de bal in één keer door. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 63%, Arsenal_Cuba 37%.
Real Piloto - Arsenal_Cuba 0:7