Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_Cuba Real Piloto
eq10up Tactiek new
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Inworp. Brodnicki met de inworp. Piegzik geeft een lange en hoge pass. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 1:0

21e minuut.
Audytor onderschept slim de pass. Audytor passt de bal zonder na te denken. Paredes met een sublieme pass. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piegzik rent richting de bal. Piegzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Piegzik probeert naar een medespeler te passen. Paredes kan de bal niet met de borst controleren. Cuervo rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 2:0

45e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik onderschept slim de pass. Piegzik passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Buran heeft problemen om de bal te vangen. Buran probeert naar een medespeler te passen. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft de bal voor. Kasperkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 37%, Real Piloto 63%.
Arsenal_Cuba - Real Piloto 2:0

48e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass. Torriente is nu in balbezit. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes draait met de bal, schiet en ... Madrigal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka geeft een hoge lob. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 3:0

57e minuut.
Lugo rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kasperkiewicz de bal. Kasperkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ryszka passt de bal met de wreef. Buran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobadilla. Bobadilla krijgt een gele kaart. Buran raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryszka met een snel genomen vrije trap. Piegzik rent richting de bal. Piegzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 4:0

69e minuut.
Piegzik speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes speelt de bal door. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kasperkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kasperkiewicz passt de bal met de wreef. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Madrigal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 5:0

88e minuut.
Buran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran passt de bal in één keer door. Kasperkiewicz geeft de bal voor. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Real Piloto 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 37%, Real Piloto 63%.
Arsenal_Cuba - Real Piloto 6:0