Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALCRIADO Aldana
Maltrato 2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 17.5
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Khostikyan is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan onderschept slim de pass. Khostikyan geeft een hoge lob. Kouloukidis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal zonder na te denken. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Khostikyan kopt de bal weg. Jasionowski rent richting de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 1:0

7e minuut.
Guevara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khostikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 2:0

8e minuut.
Guevara rent richting de bal. Khostikyan onderschept slim de pass. Khostikyan met een sublieme pass. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzymkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portal heeft problemen om de bal te vangen. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 3:0

10e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski speelt de bal door. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 4:0

12e minuut.
Buzić passt de bal met de wreef. Bolovan speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 5:0

15e minuut.
Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić met een sublieme pass. Jasionowski speelt de bal door. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 6:0

16e minuut.
Ortega rent richting de bal. Khostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan passt de bal in één keer door. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 7:0

19e minuut.
Kouloukidis passt de bal met de wreef. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 8:0

21e minuut.
Khostikyan geeft een hoge lob. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Baroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Portal de bal. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Portal heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan met een sublieme pass. Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić met een sublieme pass. Kouloukidis rent richting de bal. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 9:0

34e minuut.
Grzymkowski rent richting de bal. Khostikyan is nu in balbezit. Khostikyan met een sublieme pass. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baroni rent richting de bal. Baroni passt de bal met de wreef. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 10:0

37e minuut.
Baroni rent richting de bal. Baroni geeft een lange en hoge pass. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 11:0

38e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski speelt de bal door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 12:0

39e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan met de inworp. Buzić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baroni speelt de bal door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 19%, Aldana 81%.
MALCRIADO - Aldana 12:0

46e minuut.
Vinent probeert naar een medespeler te passen. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Kouloukidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouloukidis krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Baroni passt de bal zonder na te denken. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan passt de bal in één keer door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 13:0

54e minuut.
Beliczky geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis schiet op doel. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal met de wreef. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ortega met een sublieme pass. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Kouloukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Buzić de bal. Buzić passt de bal in één keer door. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis schiet op doel. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan probeert de bal met de borst te controleren. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 14:0

76e minuut.
Klungelig pakt Vinent de bal. Melekyüz geeft een hoge lob. Kouloukidis rent richting de bal. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 15:0

77e minuut.
Vinent passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Portal de bal. Jasionowski onderschept slim de pass. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 16:0

79e minuut.
Khostikyan geeft de bal voor. Bolovan kopt de bal weg. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vinent rent richting de bal. Khostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan geeft een hoge lob. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kouloukidis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 17:0

83e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. Baroni is nu in balbezit. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 18:0

88e minuut.
Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan geeft de bal voor. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Aldana 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 20%, Aldana 80%.
MALCRIADO - Aldana 19:0