Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana MALCRIADO
Normal Tactiek Def1
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:1

9e minuut.
Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:2

10e minuut.
Lage rent richting de bal. Lage met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bolovan probeert de bal met de borst te controleren. Bolovan geeft de bal voor. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:3

13e minuut.
Baroni probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski passt de bal met de wreef. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kouloukidis neemt vlug de vrije trap. Szumek kopt de bal weg. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carrasco met een harde bal richting middenveld. Jasionowski kopt de bal weg. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:4

20e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szumek de bal onder controle te krijgen. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:5

23e minuut.
Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Daar is Jasionowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Portal de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ortega rent richting de bal. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:6

27e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski is nu in balbezit. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:7

34e minuut.
Kouloukidis onderschept slim de pass. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan heeft problemen om de bal te vangen. Khostikyan geeft de bal voor. Valverde kopt de bal weg. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szumek rent richting de bal. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:8

36e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:9

37e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan speelt de bal door. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Baroni passt de bal met de wreef. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bolovan met de inworp. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:10

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khostikyan met de inworp. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:11

44e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 83%, MALCRIADO 17%.
Aldana - MALCRIADO 0:11

55e minuut.
Khostikyan speelt de bal door. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal zonder na te denken. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:12

60e minuut.
Portal rent richting de bal. Portal passt de bal met de wreef. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis geeft de bal voor. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Jasionowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski met een sublieme pass. Szumek is nu in balbezit. Szumek passt de bal met de wreef. Valverde onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Valverde trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bolovan met de inworp. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:13

73e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal zonder na te denken. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:14

75e minuut.
Vinent speelt de bal door. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan met een sublieme pass. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Baroni kopt de bal weg. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrasco speelt de bal door. Khostikyan is nu in balbezit. Khostikyan geeft een hoge lob. Grzymkowski springt en kopt de bal. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:15

79e minuut.
Grzymkowski passt de bal zonder na te denken. Portal is nu in balbezit. Szumek verovert de bal door een tackle van achteren. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:16

81e minuut.
Khostikyan passt de bal zonder na te denken. Militar rent richting de bal. Militar speelt de bal door. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 0:17

88e minuut.
Khostikyan met een sublieme pass. Vinent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 1:17

90e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - MALCRIADO 1:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 86%, MALCRIADO 14%.
Aldana - MALCRIADO 1:18