Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquinaria Barbosa FC
lazaro Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 19.7
goed Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Omerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerović speelt de bal door. Koçaner heeft problemen om de bal te vangen. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 1:0

6e minuut.
Kancia passt de bal met de wreef. Koçaner rent richting de bal. Omerović probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 2:0

19e minuut.
Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Koçaner maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Borzyszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borzyszkowski met een sublieme pass. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sobrecueva de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Paret kopt de bal weg. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerović is nu in balbezit. Omerović haalt uit met een fantastische trap. Cortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bogacki kopt de bal weg. Omerović heeft problemen om de bal te vangen. Omerović passt de bal met de wreef. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgini geeft de bal voor. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 3:0

31e minuut.
Kancia geeft de bal voor. Sobrecueva kan de bal niet met de borst controleren. Koçaner rent richting de bal. Koçaner schiet op doel. Cortina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wiśnicki met een snelle inworp. Kapłan geeft de bal voor. Robles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bogacki met de inworp. Kancia geeft de bal voor. Koçaner rent richting de bal. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 4:0

44e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Kancia onderschept slim de pass. Kancia met een sublieme pass. Omerović rent richting de bal. Omerović passt de bal in één keer door. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 35%, Barbosa FC 65%.
Maquinaria - Barbosa FC 5:0

52e minuut.
Kancia kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Omerović onderschept slim de pass. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Macías is nu in balbezit. Omerović onderschept slim de pass. Omerović probeert naar een medespeler te passen. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kancia geeft een lange en hoge pass. Koçaner rent richting de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 6:0

56e minuut.
Mendive speelt de bal door. Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Paret speelt de bal door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kancia verovert de bal door een tackle van achteren. Kancia geeft een lange en hoge pass. Omerović kopt de bal weg. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Koçaner verovert de bal door een tackle van achteren. Koçaner geeft de bal voor. Borzyszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omerović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kapłan kopt de bal weg. Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Guerrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borzyszkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Borzyszkowski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 7:0

73e minuut.
Omerović probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 8:0

86e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft een hoge lob. Sobrecueva probeert de bal met de borst te controleren. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortina trapt de bal weg. Kancia kopt de bal weg. Omerović is nu in balbezit. Omerović geeft een lange en hoge pass. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - Barbosa FC 9:0

89e minuut.
Kapłan kopt de bal weg. Wiśnicki speelt de bal door. Kancia speelt de bal door. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 17%, Barbosa FC 83%.
Maquinaria - Barbosa FC 9:0