Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_Cuba CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW
eq10up Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Buran speelt de bal door. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Buran geeft een lange en hoge pass. Bernal kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasperkiewicz neemt de hoekschop. Bernal kopt de bal weg. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz met een sublieme pass. Paredes speelt de bal door. Piegzik rent richting de bal. Piegzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:0

7e minuut.
Paredes rent richting de bal. Piegzik rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 2:0

11e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Ryszka geeft de bal voor. Piegzik kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Goite kan de bal niet met de borst controleren. Goite passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 3:0

25e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes speelt de bal door. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ... Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piegzik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 4:0

27e minuut.
Acosta onderschept slim de pass. Buran verovert de bal door een tackle van achteren. Buran passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 5:0

31e minuut.
Piegzik met een snelle inworp. Buran rent richting de bal. Met opzet legt Fumero zijn tegenspeler op de grond. Fumero krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Acosta is nu in balbezit. Paredes onderschept slim de pass. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 6:0

34e minuut.
Piegzik rent richting de bal. Piegzik geeft een hoge lob. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De Simpelaere geeft de bal voor. Brodnicki probeert de bal aan de voet te houden. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik geeft de bal voor. Kasperkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cuellar trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasperkiewicz met een snelle inworp. Buran is nu in balbezit. Buran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Buran de bal. Buran met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert de bal aan de voet te houden. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Labañino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buran rent richting de bal. Buran speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 25%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 75%.
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 7:0

47e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Ryszka geeft de bal voor. Piegzik rent richting de bal. Piegzik speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 8:0

50e minuut.
Peñalvert is nu in balbezit. Ryszka onderschept slim de pass. Ryszka geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kasperkiewicz schiet op doel. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kasperkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paredes rent richting de bal. Paredes met een sublieme pass. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 9:0

62e minuut.
Cid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brodnicki met een snelle inworp. Piegzik heeft problemen om de bal te vangen. Piegzik geeft een hoge lob. Cuellar bokst de bal weg. Kasperkiewicz springt en kopt de bal. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 10:0

65e minuut.
Fumero rent richting de bal. Buran verovert de bal door een tackle van achteren. Buran speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 11:0

71e minuut.
Paredes probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasperkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fumero heeft problemen om de bal te vangen. Paredes springt en kopt de bal. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kasperkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Piegzik speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 12:0

75e minuut.
Prado is nu in balbezit. Buran is nu in balbezit. Buran passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Buran rent richting de bal. Buran met een sublieme pass. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Buran rent richting de bal. Buran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piegzik de bal. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paredes is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 16%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 84%.
Arsenal_Cuba - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 13:0