Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana Arsenal_Cuba
Normal Tactiek eq10up
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 33.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Triana met een snelle inworp. Vinent heeft problemen om de bal te vangen. Ryszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinent wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lage met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Vinent is nu in balbezit. Vinent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Buran speelt de bal door. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Chávez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasperkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Buran neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:1

10e minuut.
Brodnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Audytor speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:2

12e minuut.
Brodnicki onderschept slim de pass. Vinent bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka onderschept slim de pass. Ryszka geeft een lange en hoge pass. Paredes maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:3

13e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:4

14e minuut.
Águila met een sublieme pass. Daar is Vinent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vinent probeert de bal met de borst te controleren. Audytor probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Piegzik rent richting de bal. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Audytor geeft een hoge lob. Piegzik kopt de bal weg. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Carrasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:5

19e minuut.
Portal is nu in balbezit. Piegzik verovert de bal door een tackle van achteren. Piegzik geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasperkiewicz met de inworp. Buran probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Águila schiet op doel. Korytek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carballo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bystranowski de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Paredes rent richting de bal. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz passt de bal zonder na te denken. Piegzik rent richting de bal. Piegzik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Valverde de bal. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lage heeft problemen om de bal te vangen. Piegzik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paredes springt en kopt de bal. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:6

42e minuut.
Valverde trapt de bal weg. Ortega controleert de bal met de borst. Ryszka is nu in balbezit. Buran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran geeft een hoge lob. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piegzik rent richting de bal. Piegzik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 67%, Arsenal_Cuba 33%.
Aldana - Arsenal_Cuba 0:6

50e minuut.
Ryszka met een sublieme pass. Daar is Buran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal begaat een overtreding. Buran roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buran kan niet meer verder spelen. Deroo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Piegzik rent richting de bal. Piegzik geeft een hoge lob. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - Arsenal_Cuba 0:7

59e minuut.
Vinent raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabares komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Deroo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo passt de bal in één keer door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lage geeft een hoge lob. Korytek rent richting de bal. Korytek geeft een hoge lob. Carballo rent richting de bal. Carballo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Kasperkiewicz rent richting de bal. Chávez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chávez krijgt een gele kaart. Kasperkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka geeft de bal voor. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 63%, Arsenal_Cuba 37%.
Aldana - Arsenal_Cuba 0:7