Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_Cuba Aldana
eq10up Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Audytor passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Klungelig pakt Kasperkiewicz de bal. Kasperkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chávez de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik geeft de bal voor. Klungelig pakt Guevara de bal. Kasperkiewicz geeft de bal voor. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 1:0

9e minuut.
Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage rent richting de bal. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Inworp. Kasperkiewicz met een snelle inworp. Daar is Buran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ryszka onderschept slim de pass. Ortega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszka. Ryszka krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Audytor geeft een hoge lob. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buran is nu in balbezit. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Portal rent richting de bal. Vinent is nu in balbezit. Vinent passt de bal met de wreef. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kasperkiewicz de bal. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Audytor rent richting de bal. Buran rent richting de bal. Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Buran geeft een lange en hoge pass. Piegzik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Buran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deroo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 45%, Aldana 55%.
Arsenal_Cuba - Aldana 1:0

49e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Deroo is nu in balbezit. Deroo passt de bal met de wreef. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 2:0

50e minuut.
Audytor passt de bal met de wreef. Deroo met een sublieme pass. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Piegzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piegzik probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ortega speelt de bal door. Kasperkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Inworp. Kasperkiewicz met een snelle inworp. Deroo heeft problemen om de bal te vangen. Deroo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Deroo rent richting de bal. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka geeft een hoge lob. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 3:0

69e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Deroo passt de bal in één keer door. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 4:0

74e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Ryszka rent richting de bal. Ryszka geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Audytor onderschept slim de pass. Audytor geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 5:0

90e minuut.
Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piegzik de bal. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Aldana 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 29%, Aldana 71%.
Arsenal_Cuba - Aldana 6:0