Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbosa FC seirin
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Na een snelle pass probeert Prevost de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - seirin 1:0

28e minuut.
Prevost passt de bal zonder na te denken. Cortina met een sublieme pass. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prevost rent richting de bal. Prevost geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Montano is nu in balbezit. Montano geeft een hoge lob. Sobrecueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahr met een snelle inworp. Macías verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Milián met een snelle inworp. Montano controleert de bal met de borst. Montano passt de bal met de wreef. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 54%, seirin 46%.
Barbosa FC - seirin 1:0

62e minuut.
Montano passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barbosa FC - seirin 1:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met de inworp. Mendive rent richting de bal. Mendive schiet op doel. Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Armas kopt de bal weg. Saavedra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macías. Macías krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost verovert de bal door een tackle van achteren. Mendive bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost onderschept slim de pass. Prevost geeft een lange en hoge pass. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - seirin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 54%, seirin 46%.
Barbosa FC - seirin 1:2