Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Piloto Maquinaria
new Tactiek lazaro
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Parca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torriente is nu in balbezit. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:1

3e minuut.
Brito met een sublieme pass. Daar is Vaccarezza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza passt de bal met de wreef. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Madrigal trapt de bal weg. Pitanga kopt de bal weg. Klungelig pakt Torriente de bal. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Cuervo de bal. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza passt de bal in één keer door. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:2

13e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal met de wreef. Svolkenius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pitanga passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cuervo ... Strafschop! Vaccarezza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vaccarezza neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:3

16e minuut.
Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torriente de bal onder controle te krijgen. Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin geeft een lange en hoge pass. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca schiet op doel. Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:4

19e minuut.
Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza speelt de bal door. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:5

22e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. Kobeszko heeft problemen om de bal te vangen. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Daar is Cuervo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga met een sublieme pass. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:6

32e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin geeft een hoge lob. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:7

33e minuut.
Brito rent richting de bal. Pitanga verovert de bal door een tackle van achteren. Pitanga passt de bal in één keer door. Parca is nu in balbezit. Parca draait met de bal, schiet en ... Madrigal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Svolkenius passt de bal zonder na te denken. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 76%, Maquinaria 24%.
Real Piloto - Maquinaria 0:8

48e minuut.
Waleczek speelt de bal door. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga met een sublieme pass. Klungelig pakt Parca de bal. Parca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Svolkenius speelt de bal door. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga passt de bal zonder na te denken. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Madrigal met een harde bal richting middenveld. Pitanga kopt de bal weg. Alarcón kan de bal niet met de borst controleren. Vaccarezza verovert de bal door een tackle van achteren. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Parca springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parca rent richting de bal. Parca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:9

67e minuut.
Torriente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parca rent richting de bal. Parca haalt uit met een fantastische trap. Madrigal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:10

73e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Pitanga geeft de bal voor. Parca rent richting de bal. Parca haalt uit met een fantastische trap. Madrigal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Madrigal niet meer kan verder spelen.

75e minuut.
Kobeszko geeft de bal voor. Alarcón speelt de bal door. Klungelig pakt Cuervo de bal. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:11

78e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza passt de bal met de wreef. Parca rent richting de bal. Parca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Alarcón trapt de bal weg. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga speelt de bal door. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Svolkenius kan de bal niet met de borst controleren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius begaat een overtreding. Svolkenius krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Bin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bin met een sublieme pass. Vaccarezza met een sublieme pass. Parca heeft problemen om de bal te vangen. Parca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - Maquinaria 0:12

87e minuut.
Pitanga passt de bal zonder na te denken. Parca rent richting de bal. Parca geeft een hoge lob. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 82%, Maquinaria 18%.
Real Piloto - Maquinaria 0:12