Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW MALCRIADO
Normal Tactiek Maltrato 2
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18.3 gemiddelde waardering 46.6
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Gysels verovert de bal door een tackle van achteren. Gysels geeft de bal voor. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khostikyan passt de bal in één keer door. Baroni is nu in balbezit. Baroni geeft een hoge lob. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:1

13e minuut.
Khostikyan rent richting de bal. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Truffi rent richting de bal. Truffi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Baroni met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal in één keer door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Khostikyan speelt de bal door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bernal onderschept slim de pass. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Labañino rent richting de bal. Truffi verovert de bal door een tackle van achteren. Truffi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cuellar trapt de bal weg. Baroni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jasionowski de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Baroni passt de bal met de wreef. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski passt de bal met de wreef. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel. Cuellar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:2

23e minuut.
Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pequeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño passt de bal zonder na te denken. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Tonarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan met een sublieme pass. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:3

31e minuut.
Baroni met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:4

32e minuut.
Beliczky passt de bal in één keer door. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan met een sublieme pass. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:5

35e minuut.
Fumero is nu in balbezit. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan met een sublieme pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 88%, MALCRIADO 12%.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:5

48e minuut.
Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky geeft een hoge lob. Bolovan kopt de bal weg. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:6

57e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Khostikyan onderschept slim de pass. Khostikyan geeft een hoge lob. Buzić is nu in balbezit. Buzić haalt uit met een fantastische trap. Cuellar bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft de bal voor. Labañino kopt de bal weg. Truffi rent richting de bal. Truffi geeft een lange en hoge pass. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Baroni rent richting de bal. Baroni geeft een lange en hoge pass. Buzić speelt de bal door. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:7

63e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan met een sublieme pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:8

64e minuut.
Peñalvert probeert naar een medespeler te passen. Pequeño is nu in balbezit. Pequeño passt de bal in één keer door. Truffi is nu in balbezit. Truffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:9

72e minuut.
Grzymkowski rent richting de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Cuellar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:10

73e minuut.
Peñalvert speelt de bal door. Pequeño heeft problemen om de bal te vangen. Truffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:11

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuellar met een harde bal richting middenveld. Inworp. Beliczky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khostikyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Labañino controleert de bal met de borst. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Buzić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Baroni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grzymkowski de bal onder controle te krijgen. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:12

86e minuut.
Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta geeft de bal voor. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bernal de bal. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Cuellar bokst de bal weg.

90e minuut.
Beliczky onderschept slim de pass. Beliczky geeft een lange en hoge pass. Jasionowski kopt de bal weg. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 87%, MALCRIADO 13%.
CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW - MALCRIADO 0:13