Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALCRIADO CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW
Maltrato 2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 17.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Jasionowski onderschept slim de pass. Jasionowski speelt de bal door. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cuellar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 1:0

6e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Inworp. Stępkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski schiet op doel. Cuellar bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolovan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jasionowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buzić speelt de bal door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski speelt de bal door. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Grzymkowski met een snelle inworp. Stępkowski speelt de bal door. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Buzić passt de bal met de wreef. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 2:0

17e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić onderschept slim de pass. Buzić speelt de bal door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szumek verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 3:0

20e minuut.
Buzić is nu in balbezit. Buzić passt de bal zonder na te denken. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski passt de bal zonder na te denken. Szumek rent richting de bal. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 4:0

26e minuut.
Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñalvert speelt de bal door. Bolovan geeft de bal voor. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. Cuellar bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stępkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuellar bokst de bal weg. Acosta kopt de bal weg. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 5:0

33e minuut.
Buzić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolovan zal de hoekschop nemen. Szumek is nu in balbezit. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Cuellar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 6:0

36e minuut.
Baroni passt de bal met de wreef. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Szumek is nu in balbezit. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski passt de bal met de wreef. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek draait met de bal, schiet en ... Cuellar bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Labañino met een snelle inworp. Prado rent richting de bal. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 7:0

44e minuut.
Jasionowski met een sublieme pass. Buzić heeft problemen om de bal te vangen. Buzić geeft de bal voor. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baroni verovert de bal door een tackle van achteren. Fumero onderschept slim de pass. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan geeft een hoge lob. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 14%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 86%.
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 8:0

47e minuut.
Baroni is nu in balbezit. Baroni geeft een lange en hoge pass. Daar is Szumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 9:0

57e minuut.
Baroni met een sublieme pass. Buzić is nu in balbezit. Buzić geeft een lange en hoge pass. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Baroni rent richting de bal. Stępkowski probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 10:0

60e minuut.
Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 11:0

65e minuut.
Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen. Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić geeft een hoge lob. Szumek krijgt zijn hoofd ertegen. Jasionowski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Stępkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Buzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzić met een sublieme pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 12:0

71e minuut.
Buzić geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski is nu in balbezit. Labañino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzymkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Baroni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 13:0

74e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een lange en hoge pass. Beliczky probeert de bal aan de voet te houden. Baroni is nu in balbezit. Baroni geeft een lange en hoge pass. Cuellar bokst de bal weg.

75e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Szumek onderschept slim de pass. Szumek schiet op doel. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Baroni is nu in balbezit. Baroni speelt de bal door. Buzić is nu in balbezit. Buzić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Buzić heeft problemen om de bal te vangen. Buzić geeft de bal voor. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bolovan passt de bal in één keer door. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Szumek rent richting de bal. Szumek haalt uit met een fantastische trap. Cuellar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 10%, CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 90%.
MALCRIADO - CVFSRA VDFDTRQUÇ;~]GET45STDRW 13:0