Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aldana seirin
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal zonder na te denken. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aldana - seirin 1:0

6e minuut.
Triana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinent rent richting de bal. Vinent passt de bal in één keer door. Portal rent richting de bal. Portal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo passt de bal in één keer door. Prevost is nu in balbezit. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Portal geeft een lange en hoge pass. Peña rent richting de bal. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoles draait met de bal, schiet en ... Martí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 52%, seirin 48%.
Aldana - seirin 1:0

53e minuut.
Capote is nu in balbezit. Capote passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Montano haalt uit met een fantastische trap. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faure zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure draait met de bal, schiet en ... Carrasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aldana - seirin 1:1

63e minuut.
Portal passt de bal met de wreef. Chávez rent richting de bal. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Faure rent richting de bal. Faure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guevara onderschept slim de pass. Milián verovert de bal door een tackle van achteren. Milián speelt de bal door. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aldana 60%, seirin 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aldana - seirin 1:1