Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_Cuba Barbosa FC
eq10up Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten slecht
matig Passen matig
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 1:0

5e minuut.
Audytor geeft een hoge lob. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 2:0

6e minuut.
Paredes passt de bal zonder na te denken. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik geeft een lange en hoge pass. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Mendive is nu in balbezit. Mendive haalt uit met een fantastische trap. Dupotey springt en kopt de bal. Cseke bokst de bal weg.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Ordoñez de bal onder controle te krijgen. Mendive rent richting de bal. Mendive schiet op doel. Bystranowski probeert de bal aan de voet te houden. Cseke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 2:1

19e minuut.
Audytor onderschept slim de pass. Deroo is nu in balbezit. Deroo passt de bal in één keer door. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Deroo speelt de bal door. Piegzik heeft problemen om de bal te vangen. Piegzik geeft de bal voor. Paredes probeert de bal met de borst te controleren. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 3:1

32e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Mendive kopt de bal weg. Audytor probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Paredes de bal onder controle te krijgen. Paredes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 4:1

40e minuut.
Sobrecueva geeft een hoge lob. Inworp. De Simpelaere met een snelle inworp. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 40%, Barbosa FC 60%.
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 5:1

57e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal in één keer door. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 6:1

65e minuut.
Paret rent richting de bal. Paret probeert naar een medespeler te passen. Audytor rent richting de bal. Audytor passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Audytor rent richting de bal. Audytor geeft de bal voor. Guerrero kan de bal niet met de borst controleren. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 7:1

69e minuut.
Ryszka met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal met de wreef. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ryszka geeft een lange en hoge pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Piegzik is nu in balbezit. Piegzik haalt uit met een fantastische trap. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 8:1

78e minuut.
Klungelig pakt Macías de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes met een sublieme pass. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ... Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Piegzik is nu in balbezit. Piegzik geeft de bal voor. Klungelig pakt Sobrecueva de bal. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_Cuba 31%, Barbosa FC 69%.
Arsenal_Cuba - Barbosa FC 9:1