Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbosa FC Arsenal_Cuba
Normal Tactiek eq10up
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.9
waardeloos Schieten goed
matig Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ryszka met een sublieme pass. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz speelt de bal door. Piegzik rent richting de bal. Piegzik met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bystranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystranowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendive geeft de bal voor. Cseke bokst de bal weg.

12e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Ryszka speelt de bal door. Piegzik heeft problemen om de bal te vangen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:1

20e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Dupotey begaat een overtreding. Ryszka raakt geblesseerd tijdens het duel. De Simpelaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:2

25e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Kasperkiewicz rent richting de bal. Kasperkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Inworp. Brodnicki met de inworp. Piegzik geeft een hoge lob. Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasperkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:3

36e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkiewicz schiet op doel. Sobrecueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 50%, Arsenal_Cuba 50%.
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:4

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortina met een harde bal richting middenveld. Audytor geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes met een sublieme pass. Kasperkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:5

69e minuut.
Kasperkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sobrecueva de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasperkiewicz zal de hoekschop nemen. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Ryszka kopt de bal weg. Audytor geeft de bal voor. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:6

75e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes passt de bal zonder na te denken. Kasperkiewicz is nu in balbezit. Kasperkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cortina bokst de bal weg.

83e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buran de bal onder controle te krijgen. Piegzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paredes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:7

85e minuut.
Macías rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Buran met een sublieme pass. Daar is Kasperkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbosa FC 63%, Arsenal_Cuba 37%.
Barbosa FC - Arsenal_Cuba 0:7