Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALCRIADO Real Piloto
Maltrato 2 Tactiek new
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Beliczky probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek passt de bal in één keer door. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 1:0

6e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft een hoge lob. Stępkowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bolovan probeert de bal met de borst te controleren. Bolovan speelt de bal door. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jasionowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 2:0

12e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 3:0

14e minuut.
Beliczky geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ćwiek de bal onder controle te krijgen. Cuervo is nu in balbezit. Ćwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 4:0

15e minuut.
Alarcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępkowski rent richting de bal. Stępkowski geeft een lange en hoge pass. Torriente kan de bal niet met de borst controleren. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Peláez kopt de bal weg. Beliczky is nu in balbezit. Beliczky geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Beliczky onderschept slim de pass. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan met een sublieme pass. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 5:0

24e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasionowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peláez met een harde bal richting middenveld. Bolovan kopt de bal weg. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 6:0

36e minuut.
Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Torriente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cuervo trapt de bal weg van het doel. Beliczky is nu in balbezit. Lugo begaat een overtreding. Lugo krijgt een gele kaart. Beliczky raakt geblesseerd tijdens het duel. Baroni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Torriente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 7:0

38e minuut.
Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuervo de bal. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alarcón probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan met de inworp. Stępkowski rent richting de bal. Stępkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 14%, Real Piloto 86%.
MALCRIADO - Real Piloto 7:0

46e minuut.
Stępkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stępkowski probeert naar een medespeler te passen. Gysels rent richting de bal. Gysels probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Baroni kopt de bal weg. Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski geeft een hoge lob. Bobadilla kopt de bal weg. Bolovan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 8:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Beliczky de bal onder controle te krijgen. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bolovan geeft een lange en hoge pass. Jasionowski kopt de bal weg. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 9:0

59e minuut.
Klungelig pakt Cuervo de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzymkowski zal de hoekschop nemen. Stępkowski kopt de bal weg. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 10:0

62e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito probeert naar een medespeler te passen. Montenegro rent richting de bal. Khostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez rent richting de bal. Khostikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 11:0

67e minuut.
Ćwiek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Torriente neemt vlug de vrije trap. Gysels kopt de bal weg. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 12:0

73e minuut.
Daar is Khostikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Khostikyan rent richting de bal. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiek is nu in balbezit. Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 13:0

80e minuut.
Ćwiek schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Torriente met een harde bal richting middenveld. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 14:0

83e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft de bal voor. Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Beliczky rent richting de bal. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 15:0

87e minuut.
Baroni passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een hoge lob. Bobadilla probeert de bal aan de voet te houden. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 16:0

89e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Inworp. Baroni met een snelle inworp. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski schiet op doel. Torriente probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MALCRIADO - Real Piloto 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALCRIADO 11%, Real Piloto 89%.
MALCRIADO - Real Piloto 17:0