Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Piloto MALCRIADO
new Tactiek Maltrato 2
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 48.6
matig Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan met een sublieme pass. Buzić speelt de bal door. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:1

5e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan geeft de bal voor. Buzić is nu in balbezit. Buzić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:2

12e minuut.
Peláez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khostikyan met de inworp. Jasionowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Torriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truffi is nu in balbezit. Truffi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:3

13e minuut.
Khostikyan kopt de bal weg. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski geeft een hoge lob. Truffi rent richting de bal. Truffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:4

19e minuut.
Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Buzić rent richting de bal. Buzić passt de bal zonder na te denken. Truffi is nu in balbezit. Truffi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jasionowski kopt de bal weg. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni passt de bal zonder na te denken. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:5

23e minuut.
Buzić passt de bal in één keer door. Grzymkowski rent richting de bal. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torriente trapt de bal weg. Brito kopt de bal weg. Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cuervo passt de bal in één keer door. Khostikyan rent richting de bal. Khostikyan passt de bal met de wreef. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:6

31e minuut.
Baroni onderschept slim de pass. Khostikyan is nu in balbezit. Khostikyan probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:7

37e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel. Buzić kopt de bal weg. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:8

38e minuut.
García speelt de bal door. Lugo is nu in balbezit. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Khostikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:9

42e minuut.
Cuervo geeft een hoge lob. Buzić is nu in balbezit. Buzić probeert naar een medespeler te passen. Truffi rent richting de bal. Truffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:10

44e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni passt de bal met de wreef. Bolovan met een sublieme pass. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 86%, MALCRIADO 14%.
Real Piloto - MALCRIADO 0:10

46e minuut.
Truffi probeert naar een medespeler te passen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky geeft een hoge lob. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:11

49e minuut.
Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski passt de bal in één keer door. Truffi rent richting de bal. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:12

53e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:13

54e minuut.
Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski is nu in balbezit. Torriente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jasionowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baroni neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Baroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:14

62e minuut.
Baroni passt de bal in één keer door. Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski passt de bal met de wreef. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:15

66e minuut.
Baroni passt de bal zonder na te denken. Buzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzić geeft de bal voor. Truffi heeft problemen om de bal te vangen. Truffi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:16

70e minuut.
Bolovan passt de bal in één keer door. Torriente speelt de bal door. Klungelig pakt Khostikyan de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Truffi is nu in balbezit. Truffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:17

72e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Torriente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:18

75e minuut.
Torriente rent richting de bal. Torriente geeft een hoge lob. Beliczky kopt de bal weg. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:19

77e minuut.
Buzić is nu in balbezit. Buzić geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski kopt de bal weg. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:20

82e minuut.
Baroni met een sublieme pass. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski met een sublieme pass. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Piloto - MALCRIADO 0:21

87e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khostikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Khostikyan krijgt een gele kaart. Lugo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lugo kan niet meer verder spelen. García raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Cuervo geeft een hoge lob. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro met een sublieme pass. Baroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Piloto 83%, MALCRIADO 17%.
Real Piloto - MALCRIADO 0:21